OFFICIEEL: Antwerp stelt vier nieuwkomers tegelijk voor

OFFICIEEL: Antwerp stelt vier nieuwkomers tegelijk voor

13-07-2017 14:10
5

Royal Antwerp FC heeft donderdag vier nieuwkomers voorgesteld op zijn webstek. Reda Jaadi en Zotsara Randriambololona waren al op proef bij de Great Old, maar de twee anderen zijn helemaal nieuw. Centrale verdedigers Dylan Batubinsika en Moustapha Sall moeten het defensieve compartiment versterken.

Moustapha Bayal Sall is waarschijnlijk de grootste naam bij de vier nieuwkomers. De grote verdediger komt over van het Qatarese Al-Arabi, maar maakte vooral naam bij AS Saint-Etienne tussen 2006 en 2016. Bij de Franse traditieclub speelde hij 224 officiële wedstrijden, waarvan 24 in Europees verband. De Senegalees tekende een contract voor één seizoen met optie voor een extra jaar.

Sall speelde ook al 29 wedstrijden voor Senegal en nam deel aan de Africa Cup in 2008 en 2012. Dylan Batubinsika is eveneens een centrale verdediger. Hij komt transfervrij over van Paris Saint-Germain, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. De 21-jarige Fransman tekende een contract voor twee seizoenen met optie op een extra jaar. 

Reda Jaadi is een aanvallende middenvelder die zijn opleiding genoot bij Standard Luik. De Belgische Marrokaan speelde de afgelopen jaren hij bij Dessel Sport, Visé en KV Mechelen. Hij tekende een contract voor één seizoen met een optie voor een extra jaar. Zotsara Randriambololon tenslotte maakt de overstap van amateurclub Excelsior Virton. De technisch vaardige middenvelder komt uit voor de nationale ploeg van Madagaskar, maar is eigenlijk een geboren Fransman. Hij tekende een overeenkomst voor twee seizoenen met optie op een extra jaar.