'Man United vol ongeloof over 'medisch wonder' Zlatan: nieuw contract lonkt'

'Man United vol ongeloof over 'medisch wonder' Zlatan: nieuw contract lonkt'

12-07-2017 12:18

Het herstel van Zlatan Ibrahimovic (35) verloopt zéér voorspoedig en Manchester United is daarom van plan om de Zweedse ster op korte termijn een nieuw contract aan te bieden. Dat meldt boulevardkrant The Sun woensdag. 

De medische staf van United zou versteld staan van het herstel van Ibrahimovic. Een paar maanden geleden raakte de goalgetter zwaargeblesseerd aan zijn knie tijdens een Europa League-duel. De verwachting was dat hij pas in 2018 weer wedstrijden kon spelen. 

Hoewel Ibrahimovic niet meer onder contract staat op Old Trafford, werkt hij momenteel op het trainingscomplex van United aan zijn revalidatie. De fysio's kunnen hun ogen amper geloven, schrijft The Sun: tegen alle verwachtingen in zou de oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain, AC Milan, Juventus en Ajax in oktober weer inzetbaar zijn.

Reden genoeg voor de club van manager José Mourinho om Ibrahimovic tóch weer in dienst te nemen. De Zweed kan in Manchester gaan concurreren met Romelu Lukaku óf een aanvalsduo vormen met de kersverse aankoop.