'Nieuwe oplossing dient zich aan voor Vancamp na afgeketste deal'

'Nieuwe oplossing dient zich aan voor Vancamp na afgeketste deal'

12-07-2017 12:00

Anderlecht-talent Jorn Vancamp wil dit seizoen elders ervaring opdoen en mag uitgeleend worden. De jonge spits was op weg naar de Nederlandse eersteklasser NAC Breda, maar die deal ketste verrassend af. 

Vancamp bereikte al snel een persoonlijk akkoord met NAC en het leek een kwestie van tijd voordat hij als aanwinst zou worden aangekondigd bij de club van coach Stijn Vreven. Dinsdag werd er echter een streep door de deal gezet. Het was in eerste instantie omduidelijk waarom de clubs geen akkoord hebben kunnen vinden, maar Vancamp gaf woensdag zelf een toelichting.

Herman Van Holsbeeck liet weten hoge prioriteit te geven aan het dossier van Vancamp en dus wordt er druk verder gezocht naar een geschikte ploeg. Nieuwe kandidaten zullen waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Er is namelijk de nodige interesse. Volgens Het Nieuwsblad heeft ook Oud-Heverlee Leuven de jeugdinternational op de verlanglijst gezet. Zowel Vancamp als Anderlecht mikken naar alle waarschijnlijkheid echter op een club van het hoogste niveau.