OFFICIEEL: Ex-speler van Standard en Racing Genk krijgt herkansing in Eredivisie

OFFICIEEL: Ex-speler van Standard en Racing Genk krijgt herkansing in Eredivisie

12-07-2017 11:45
1

Leroy Labylle speelt de komende twee seizoenen voor de Nederlandse eersteklasser VVV-Venlo. Onze 26-jarige landgenoot komt over van tweedeklasser MVV Maastricht, waarmee dinsdag een akkoord werd bereikt. Hoeveel hij kost, is niet bekendgemaakt.

Labylle doorstond de medische keuring met succes, waarna hij aansloot bij het trainingskamp van de promovendus. De Venlose eredivisionist probeerde de verdediger al eerder te strikken. "Eerdere pogingen om hem naar Venlo te halen mislukten nog", reageert manager voetbal Stan Valckx op de clubsite.

"Ik ben blij dat het nu wel is gelukt, want Leroy is van toegevoegde waarde in de Eredivisie", vervolgt Valckx. "We streven ernaar alle posities dubbel bezet te hebben en met de positie van linksback was dat nog niet het geval'', zo toont de club zich zeer tevreden met de komst van Labylle.

Labylle kwam in het verleden uit voor Racing Genk en Standard Luik, voordat hij naar de grens overtrok. Hij maakte in 2012 de overstap naar MVV, waarna PEC Zwolle hem een jaar later oppikte. Dat jaar in de Eredivisie was geen succes, waarna hij terugkeerde in Maastricht. Labylle krijgt nu dus een herkansing om zich alsnog waar te maken op het hoogste niveau.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie