Club Brugge wil zich nog eens extra testen en plant oefenmatch in

Club Brugge wil zich nog eens extra testen en plant oefenmatch in

10-07-2017 14:08

Club Brugge heeft blijkbaar behoefte aan extra matchritme, want Blauw-Zwart heeft nog een extra oefenmatch op het programma gezet. Op 19 juli is de Nederlandse eersteklasser Sparta Rotterdam de opponent. Dat maakte Club maandag bekend via de officiële kanalen.

Het oefenduel zal volgende week woensdag gespeeld worden op het veld van KSV Temse. Sparta Rotterdam eindigde vorig seizoen op een vijftiende plaats en wist zich daarmee maar ternauwernood te handhaven in de Eredivisie. Bij de Nederlandse staan met Ryan Sanusi en Loris Brogno twee Belgen onder contract. Mogelijk komt daar nog een opvallende landgenoot bij. Club Brugge zal ook Mathias Pogba, de oudere broer van Manchester United-ster Paul Pogba treffen.

Club hoopt tegen Sparta nog even vertrouwen te tanken voor de Brugse Metten. Dit jaar is het Spaanse Athletic de Bilbao op 21 juli de tegenstander tijdens de traditionele afsluiter van de voorbereiding. Blauw-Zwart opent acht dagen na de Brugse Metten de competitie met een uitmatch bij Lokeren.