Vertrekker haalt nog eens uit naar Dury: ''Heeft mij veel pijn gedaan''

Vertrekker haalt nog eens uit naar Dury: ''Heeft mij veel pijn gedaan''

09-07-2017 21:46
2

Christophe Lepoint verruilde deze zomer Zulte Waregem voor KV Kortrijk. De middenvelder is met een ontevreden gevoel vertrokken bij Essevee en lucht nog eens zijn hart. Hij blijkt nog altijd uiterst teleurgesteld in coach van Francky Dury.

Lepoint arriveerde in de zomer van 2015 bij Zulte Waregem en veroverde direct een basisplaats onder Dury. Het was dan ook opvallend dat hij vorig seizoen in Play-Off 1 plots op de bank belandde. Dat heeft Lepoint enorm geraakt. "Ik heb alles gegeven voor Dury. Zelfs toen ik geblesseerd was, zelfs toen ik moest depanneren in de defensie. Maar ik moest niets meer spelen in Play-Off 1 en dat heeft me wel veel pijn gedaan'', laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Het is niet de eerste keer dat Lepoint terugblikt op die moeilijke periode. De tweevoudig Rode Duivel liet zich eerder al eens uit over zijn vertrek. Hij probeert nu echter vooruit te kijken en heeft hoge ambities met Kortrijk. "Ik hoop dat ik nu met Kortrijk nog wél eens Pay-Off 1 kan halen. Dat moet ons mikpunt zijn: zolang mogelijk competitief zijn voor de top zes'', besluit de 32-jarige Lepoint.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie