Stoica slaat weer terug richting Stanciu: ''Dan ben je nog niet de nieuwe Hagi''

Stoica slaat weer terug richting Stanciu: ''Dan ben je nog niet de nieuwe Hagi''

09-07-2017 20:12
3

Alin Stoica en Nicolae Stanciu zijn momenteel niet de beste vrienden. De twee Roemenen laten zich over en weer kritisch uit over de ander. Nu is het weer de beurt aan Stoica om zich negatief uit te laten over zijn landgenoot.

Stanciu was niet opgezet met eerdere kritische uitlating van Stoica en liet dat duidelijk blijken. Stoica slaat nu nog eens scherper terug richting de speler van Anderlecht. "Ik weet niet waarom Stanciu zo overstuur was na mijn uitspraken. Bovendien interesseert het met ook heel weinig. Ik wil niet meer over hem praten, want dan bezorg ik hem alleen maar meer aandacht'', klinkt het hard in de Roemeense media.

Stoica, die zelf zes jaar het shirt van Anderlecht droeg, is van mening dat Stanciu nog alles heeft te bewijzen. "Het is simpel voor mij, het is niet omdat je een mooi goal maakt of eens goed speelt dat je de nieuwe Hagi bent. Stanciu heeft nog niet bevestigd, noch in België, noch in de nationale ploeg, noch in Europa. Ik heb mijn status van legende verdient bij Anderlecht, maar ik heb er hard en lang voor moeten werken'', maakt hij duidelijk aan Stanciu.