'Spurs ziet speler van Real Madrid als toekomstige opvolger van Dembélé'

'Spurs ziet speler van Real Madrid als toekomstige opvolger van Dembélé'

09-07-2017 19:03

Tottenham Hotspur hoopt te profiteren van de aanstaande transfer van Dani Ceballos naar Real Madrid. De vice-kampioen van de Premier League denkt aan de haal te kunnen gaan met Mateo Kovacic. Dat melden Engelse en Spaanse media dit weekend. 

De 23-jarige Kovacic had afgelopen seizoen geen vaste basisplaats bij Real. Nu de winnaar van de Champions League zich zo goed als zeker gaat versterken met megatalent Ceballos, neemt de concurrentie op het Madrileense middenvelder alleen maar toe. Spurs deed afgelopen week een eerste bod op Kovacic, weet AS. De formatie uit Londen is bereid om zo'n 28 miljoen euro te betalen.

De stilist verkaste in 2015 voor 30 miljoen euro van Internazionale naar De Koninklijke. Met Real won hij onder meer twee keer de Champions League en één keer de landstitel. Tottenham hoopt komend seizoen hoge ogen te gooien in Europa en wil daarom het elftal voorzien van een kwaliteitsimpuls.

Volgens The Daily Star ziet manager Mauricio Pochettino Kovacic als een toekomstig opvolger van Mousa Dembélé. Onze landgenoot wordt volgende week 30. Ook Adrién Silva (Sporting Portugal) zou in beeld zijn bij Spurs.