Braziliaan eist medewerking na Barça-bod: 'Flexibel opstellen'

Braziliaan eist medewerking na Barça-bod: 'Flexibel opstellen'

Gepubliceerd: zondag 9 juli 2017 om 17:30zo 09-07-2017 om 17:30

Paulinho rekent erop dat Guangzhou Evergrande meewerkt aan een transfer naar FC Barcelona. De Chinese topclub sloeg eerder deze week een Spaans bod af. Barcelona is bereid om zo'n twintig miljoen euro te betalen voor Paulinho. 

De international van Brazilië snapt de houding van Guangzhou niet. "Ik heb nog niet met de voorzitter kunnen praten, maar ik hoop dat hij zich flexibel opstelt als Barcelona komt", aldus de 28-jarige middenvelder in gesprek met El Mundo Deportivo. 

In China verdient de oud-speler van Tottenham Hotspur een gigantisch salaris. Mochten Guangzhou en Barça tot een akkoord komen, dan zal hij waarschijnlijk moeten inleveren. "Geld heeft voor mij nooit op de eerste plaats gestaan. Het is geen probleem als Barcelona mij een lager voorstel doet dan Guangzhou. Ik zie het wel zitten om in een grote Europese competitie te spelen. Bij Barcelona mag je dromen van het winnen van de Champions League."

In januari verlengde Paulinho zijn contract in China. In zijn nieuwe verbintenis werd een transferclausule van 40 miljoen euro opgenomen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws