Tijd tikt weg voor Antwerp: Had gehoopt dat we verder zaten

Tijd tikt weg voor Antwerp: "Had gehoopt dat we verder zaten"

09-07-2017 17:00
1

Antwerp nam in een oefenwedstrijd dan wel vlot de maat van Cappellen (1-4), echt een waardemeter is dat natuurlijk niet. Wim De Decker sprak na de match met ATV en bekent dat hij zich een beetje zorgen maakt.

De T2 van Antwerp zag dat de ploeg conditioneel op punt staat. Kwaliteit is er echter nog te weinig. "Ergens hoop je wel verder te zitten, dat is ook logisch. Iedere ploeg zal dat wel hebben. In de toekomstige dagen of weken zullen er nog wel inkomende transfers gebeuren. En het heeft tijd nodig om die volledig in te passen in het systeem", zo laat De Decker weten.

Veel tijd heeft Antwerp niet meer, want over drie weken mag het meteen beginnen tegen Anderlecht. Geen cadeau voor de nieuwkomer, die nog maar één transfer officieel heeft afgewerkt. Het gaat dan ook nog om Alexander Corryn, die gewoon langer wordt gehuurd. Volgende week worden er wel heel wat nieuwe transfers verwacht, onder meer Sambou Yatabaré (ex-Standard) en Reda Jaadi. Ook enkele spelers van FC Porto zouden op komst zijn.