'Galatasaray maakt Sneijder leven zuur: terugzetting naar beloften dreigt'

'Galatasaray maakt Sneijder leven zuur: terugzetting naar beloften dreigt'

09-07-2017 14:53

Het lijkt erop dat het bestuur Galatasaray ten koste van alles een vertrek van Wesley Sneijder wil forceren. De 33-jarige spelmaker wordt mogelijk teruggezet naar de beloften.

Dat melden verschillende media in Turkije zondag, waaronder Milliyet en Sabah. Galatasaray wil Sneijder deze zomer verkopen, maar de recordinternational van Oranje weigert daar onder de gestelde voorwaarden aan mee te werken. De Turkse grootmacht zou er daarom voor kiezen om hem het leven zuur te maken.

Dursun Özbek, voorzitter van Galatasaray, heeft naar verluidt zaterdag gedreigd om Sneijder terug te zetten naar de beloften om te zorgen dat de grootverdiener alsnog vertrekt. Galatasaray is op dit moment op trainingskamp in Slowakije.

Galatasaray maakte eerder deze week bekend dat Sneijder ontbreekt op de lijst die trainer Igor Tudor heeft ingeleverd bij de UEFA voor de duels met Östersunds FK in de voorronde van de Europa League. In de komende dagen wordt meer duidelijkheid verwacht over de toekomst van de Nederlander, die nog een contract tot medio 2018 heeft.