Ontroerend: Defoe neemt in emotionele brief afscheid van zijn maatje Bradley (6)

Ontroerend: Defoe neemt in emotionele brief afscheid van zijn maatje Bradley (6)

08-07-2017 19:20

De zesjarige Bradley Lowery overleed vrijdag aan de gevolgen van kanker. Bradley was de mascotte van Sunderland en veroverde de harten van talloze voetbalfans in Engeland. Jermaine Defoe sloot zelfs een hechte vriendschapsband met Bradley. Het overlijden van zijn maatje is dan ook hard aangekomen bij Defoe, die Bradley nu in een emotionele brief herdenkt.

''Vaarwel mijn vriend. Ik zal je enorm gaan missen. Ik voel me zo gezegend dat God jou in mijn leven bracht. We hebben samen verschillende prachtige momenten gehad en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik zal nooit vergeten hoe je naar me keek, toen ik je voor de eerste keer ontmoette, de oprechte liefde in die schattige oogjes. Ik vind het erg moeilijk om de juiste woorden te vinden om te beschrijven wat je voor mij betekent'', schrijft Defoe.

Defoe vervolgt: ''De manier hoe je mijn naam zei, je kleine lachjes als de camera's op je afkwamen als een kleine superster en de liefde die ik voelde als je bij me was. Jouw moed en dapperheid zullen mij voor de rest van mijn leven blijven inspireren. Je zal nooit weten hoeveel verschil je voor mij als persoon hebt gemaakt. God heeft je in zijn armen en ik zal je voor altijd in mijn hart dragen. Slaap zacht kleine man. Mijn beste vriend'', besluit Defoe zijn emotionele brief.