'Floptransfer van Club Brugge trekt naar Chapecoense'

'Floptransfer van Club Brugge trekt naar Chapecoense'

08-07-2017 15:22

Leandro Pereira staat nog altijd op de loonlijst van Club Brugge. Blauw-Zwart verhuurt hem momenteel aan Sport Recife. Daar komt binnenkort verandering in. Volgens Globoesporte is de aanvaller immers op weg naar Chapecoense.

VoetbalPrimeur.be meldde twee weken geleden al dat Chapecoense aan Pereira dacht. De laatste dagen zou de overgang in stroomversnelling zijn gekomen. Ondertussen zou Pereira zijn medische testen al afgelegd hebben. Als die goed zijn staat niks een terugkeer van de Braziliaanse spits naar zijn ex-club in de weg. In 2014 speelde Pereira al voor de ploeg, die een jaar geleden wereldnieuws werd door een tragisch vliegtuigongeluk.

In 2015 kwam Pereira in ons land terecht, maar zijn avontuur bij Club Brugge werd een grote mislukkig. De spits scoorde geen enkel doelpunt. Ook toen hij werd uitgeleend bleef hij lang droog staan. Op een gegeven moment zat hij een jaar zonder doelpunten op het hoogste niveau. In de laatste jaren speelde Pereira voor meer dan tien clubs. Nergens kon hij echt overtuigen.