'Club Brugge richt vizier op Argentijn bij vertrek van Vossen'

'Club Brugge richt vizier op Argentijn bij vertrek van Vossen'

08-07-2017 11:19
2

Jelle Vossen werd deze week gelinkt aan Olympiakos Piraeus, waar Besnik Hasi sinds enkele weken de leiding heeft. Mocht het inderdaad tot een vertrek van Vossen komen, dan zou zijn vervanger wel eens uit de Spaanse competitie komen.

Het Griekse Contra meldt op basis van bronnen dat Club Brugge de Argentijn Sergio Araujo op het oog zou hebben als mogelijke vervanger. De 25-jarige aanvaller staat onder contract bij Las Palmas, maar speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij AEK Athene. De Grieken wilden hem graag nog een jaar huren, iets wat Las Palmas niet zag zitten. Club zou hem naar verluidt wel definitief over willen nemen bij een transfer van Vossen.

Araujo gold in zijn jonge jaren als een groot talent. Hij scoorde zeer makkelijk bij nationale jeugdploegen van Argentinië, waardoor hij werd ontdekt door FC Barcelona. De Spaanse grootmacht huurde hem voor één seizoen van Boca Juniors, al zou hij enkel duels spelen voor het tweede elftal. Hij keerde later terug in Spanje, waar hij namens Las Palmas in totaal 32 goals maakte in 87 optredens. De afgelopen zes maanden deed hij het met 9 goals in 21 duels voor AEK Athene ook behoorlijk.  Het is echter nog maar zeer de vraag of Vossen naar de ploeg van Besnik Hasi trekt.