'Standard schiet in actie, Mexicaanse nummer één op het verlanglijstje'

'Standard schiet in actie, Mexicaanse nummer één op het verlanglijstje'

07-07-2017 22:40
2

Standard is in de zoektocht naar een nieuwe doelman op de naam van Guillermo Ochoa beland. De Rouches zouden de Mexicaanse nummer één maar al te graag willen overnemen, dat meldt La Dernière Heure.

Standard is de laatste weken op zoek gegaan naar een doelman om Jean-François Gillet op te volgen. Volgens La Dernière Heure werd de voorbije weken de piste van Guillermo Ochoa bekeken. De Mexicaanse nummer één was de voorbije weken nog actief op de Confederations Cup. Mogelijk is hij de komende maanden actief op onze velden.

De 31-jarige Ochoa zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij het Spaanse Malaga afliep. Hij vertrok medio 2014 naar de Spaanse club, maar een groot succes werd dat niet. Hij speelde amper negentien wedstrijden voor Malaga. Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan Granada, waarvoor hij 39 wedstrijden speelde.

Het is niet de eerste keer dat Standard interesse toont in de Mexicaan. Begin 2016 dachten de Rouches ook aan de doelman, maar tot een overgang kwam het toen niet.