OFFICIEEL: Moeskroen bevestigt akkoord met ex-Rode Duivel

OFFICIEEL: Moeskroen bevestigt akkoord met ex-Rode Duivel

Gepubliceerd: zondag 9 juli 2017 om 11:37zo 09-07-2017 om 11:37

Logan Bailly zal volgend seizoen terug op onze velden te zien zijn. Royal Excel Moeskroen heeft de doelman kunnen aantrekken. Dat meldt L'Avenir.

Volgens L'Avenir hebben Bailly (31) en Royal Excel Moeskroen een akkoord bereikt. De voormalige Rode Duivel mocht vertrekken bij Celtic en kon terugkeren naar onze Belgische velden. Onder andere Waasland-Beveren toonde ook interesse, maar het is Moeskroen dat Bailly kon overtuigen. Hij zet zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Henegouwenaren.

Bailly vertrok twee seizoenen geleden bij Oud-Heverlee Leuven voor een Schots avontuur. Hij ging aan de slag bij Celtic, maar een goed succes werd het niet. Dit seizoen was hij er maar derde doelman in de kern. In totaal speelde hij amper drie wedstrijden in twee seizoenen voor de Schotse landskampioen.

Update 22:00: Enkele minuten later bevestigde Moeskroen via Twitter dat het een mondeling akkoord heeft bereikt met Bailly. Hij zou spoedig zijn handtekening zetten onder een contract bij de club.

Update 09/07 11:37: Bailly is officieel een speler van Moeskroen. Hij zette zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws