Uitlatingen zaakwaarnemer komen Verratti duur te staan: 'Wil excuses aanbieden'

Uitlatingen zaakwaarnemer komen Verratti duur te staan: 'Wil excuses aanbieden'

07-07-2017 21:45

Marco Verratti heeft voor de camera van zijn werkgever Paris-Saint Germain openlijk zijn excuses aangeboden voor de uitlatingen van zijn zaakwaarnemer. Donati Di Campli uitte in Italiaanse media zijn ongenoegen over het bod van FC Barcelona dat door PSG is afgewezen.

De Ligue 1-grootmacht wees een bod van honderd miljoen van Barça op Verratti af, tot ongenoegen van Di Campli. "Marco is een gevangene van Al-Khelaifi (eigenaar PSG, red.). Daar kun je niet omheen. El Khelaifi stelt zich onmogelijk op. Zelfs een bod van honderd miljoen euro is blijkbaar niet genoeg om met Barcelona te gaan praten."

Met die teksten zijn ze in Parijs niet blij. Zowel speler als club vonden het tijd voor excuses. "We hebben het de afgelopen dagen lastig gehad", begint Verratti. "Ik heb gezien wat mijn zaakwaarnemer heeft gezegd en wil duidelijk maken dat dat niet mijn woorden zijn. Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen bij de club: de president, de fans en de spelers. Ik ben blij bij PSG. De club vertrouwt me en daarom wil ik openlijk mijn excuses aanbieden. Ik praat er niet veel over omdat ik veel respect heb voor PSG."

Verratti en PSG voelen zich door de ontstane ophef genoodzaakt om te reageren. "Ik ben de speler geworden die ik ben dankzij PSG", vervolgt de Italiaan. "Daarom spijt het me enorm. Het zijn niet mijn woorden, mijn zaakwaarnemer heeft een grote fout gemaakt. Ik hoop dat dit nooit meer gebeurt."