OFFICIEEL: Hasi haalt eerste grote naam naar Griekenland!

OFFICIEEL: Hasi haalt eerste grote naam naar Griekenland!

07-07-2017 20:28
2

Besnik Hasi werd in juni voorgesteld als nieuwe coach van Olympiakos Piraeus. De ex-coach van Anderlecht wil de ploeg graag versterken met enkele bekende namen, maar dat proces verloopt moeizaam. Hasi lijkt nu dan toch eindelijk een keer beet te hebben.

Hasi werd de afgelopen gelinkt aan meerdere (ex-)spelers van Anderlecht. Dieumerci Mbokani was hard op weg naar de kampioen van Griekenland, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Bram Nuytinck en Guillaume Gillet waren eveneens nadrukkelijk in beeld. Van hun komst lijkt er echter ook geen sprake te zijn.

Mehdi Carcela lijkt wel de overstap naar Olympiakos te gaan maken. De tweevoudig Rode Duivel, die nu voor Marokko uitkomt, is gearriveerd op de luchthaven van Athene en zal naar verluidt snel zijn medische testen afleggen. Als dit geen problemen oplevert, tekent hij volgens Griekse bronnen een contract voor drie seizoenen. Het is niet bekend hoeveel Olympiakos op tafel legt voor de 28-jarige technicus, die bij het Spaanse Granada nog een contract had tot medio 2020.

Update 20.28: Besnik Hasi heeft Mehdi Carcela definitef aan boord. De Griekse topclub bracht de transfer vrijdagavond officieel naar buiten. De Griekenland hebben naar verluidt 2,5 miljoen euro betaald aan Granada om Carcela over te nemen.