Trekt Antwerp-lieveling naar aartsrivaal? Ik heb nog niet beslist

Trekt Antwerp-lieveling naar aartsrivaal? "Ik heb nog niet beslist"

06-07-2017 13:45
3

Antwerp kwam eerder deze week met een opvallend bericht. Verdediger Joren Dom is niet langer een speler van Antwerp, zijn contract is verbroken. De geruchten over een transfer naar aartsrivaal Beerschot Wilrijk zwellen aan...

Dom werd in verband gebracht met een transfer naar de rivaal, het nieuws over zijn contract is olie op het vuur. Dom wilde eerder deze week niet reageren op de geruchten, maar komt nu toch met een statement op de sociale media. Hij neemt eerst evenwel afscheid van de supporters.

"Uit jullie massale berichtjes, foto's, teksten en zelfs gedichten blijkt dat jullie mij ontzettend geapprecieerd hebben. Bedankt dat jullie mij vanaf de eerste minuut in de armen hebben gesloten! Het is onmogelijk om op alles persoonlijk te reageren. Dat jullie mijn inzet op het veld en karakter als mens zo enorm waarderen vind ik het mooiste compliment dat iemand kan krijgen."

Dom heeft niet alleen mooie momenten gehad bij The Great Old. "Ik heb de donkerste tijden meegemaakt op de Bosuil maar de promotie van afgelopen seizoen is dat allemaal waard geweest. Vijf jaar lang heb ik gewroet om Antwerp in Eerste Klasse te krijgen. Helaas kreeg ik te horen dat ik de kans niet zal krijgen om mij te bewijzen in 1A."

Nog geen beslissing
Dom kan nog niet zeggen of hij wel of niet naar Beerschot Wilrijk gaat. "Even voor alle duidelijkheid: ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst ondanks wat sommige media vandaag schrijven. Maar ik kijk wel uit naar een nieuw avontuur waar ik dezelfde passie, overgave en inzet zal tonen. Bedankt dat ik één van jullie lievelingen mocht zijn!"

 

Beste supporters, Uit jullie massale berichtjes, foto's, teksten en zelfs gedichten blijkt dat jullie mij ontzettend geapprecieerd hebben. Bedankt dat jullie mij vanaf de eerste minuut in de armen hebben gesloten! Het is onmogelijk om op alles persoonlijk te reageren. Dat jullie mijn inzet op het veld en karakter als mens zo enorm waarderen vind ik het mooiste compliment dat iemand kan krijgen. Ik heb de donkerste tijden meegemaakt op de Bosuil maar de promotie van afgelopen seizoen is dat allemaal waard geweest. Vijf jaar lang heb ik gewroet om Antwerp in eerste klasse te krijgen. Helaas kreeg ik te horen dat ik de kans niet zal krijgen om mij te bewijzen in 1A. Even voor alle duidelijkheid: ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst ondanks wat sommige media vandaag schrijven. Maar ik kijk wel uit naar een nieuw avontuur waar ik dezelfde passie, overgave en inzet zal tonen. Bedankt dat ik één van jullie lievelingen mocht zijn! Joren

Een bericht gedeeld door Joren Dom (@jorendom) op