Update: 'Coopman laat Antwerp links liggen en kiest voor andere eersteklasser'

Update: 'Coopman laat Antwerp links liggen en kiest voor andere eersteklasser'

06-07-2017 18:50
4

Antwerp heeft nog niet veel gedaan op de transfermarkt, maar is de laatste dagen toch in gang geschoten. Eén van de meest opvallende doelwitten is Sander Coopman, maar die wil zijn tijd nemen.

Het Nieuwsblad weet dat de supporters van Antwerp nog niet meteen moeten rekenen op Coopman. De inmiddels 22-jarige middenvelder was dinsdag even nergens te bekennen op stage bij Club Brugge, maar keerde dezelfde dag nog terug

Coopman zit nu nog altijd met drie mogelijke opties. Als hij kan overtuigen in de voorbereiding blijft hij in de A-kern van Club Brugge, maar een uitleenbeurt is waarschijnlijker. Een extra seizoen bij Zulte Waregem, de club die hem vorig seizoen huurde, is dan logisch. Francky Dury weigert evenwel om de huursom van 200.000 euro te betalen. Antwerp duikt nu op als de derde optie.

Update 18.50 uur: Een transfer van Coopman naar Antwerp zal er hoogstwaarschijnlijk niet komen. Volgens Tomaes Taecke, Club Brugge-volger voor Het Laatste Nieuws, keert de middenvelder toch terug naar Zulte Waregem.