'Real Madrid legt 20 miljoen euro klaar, maar moet eerst spits verkopen'

'Real Madrid legt 20 miljoen euro klaar, maar moet eerst spits verkopen'

05-07-2017 13:00

Real Madrid hoopt Dani Ceballos spoedig te presenteren, maar dan moet de club eerst afscheid nemen van Alvaro Morata of James Rodriguez. De grootmacht uit Spanje is bereid twintig miljoen euro te betalen voor de twintigjarige middenvelder van Real Betis.

Eerst moet de transfer van Morata of James afgerond worden. Alleen als dat gebeurt, kan Real Madrid Ceballos overnemen van Real Betis. Dat meldt Marca. Volgens het Spaanse medium heeft Real Madrid nog wel steeds een streepje voor op het eveneens geïnteresseerde FC Barcelona.

Ceballos hoopt de overstap te kunnen maken naar Real Madrid, maar dan wil hij wel garanties hebben op speelminuten. Het talent is niet van plan om op de bank plaats te nemen en wil zekerheid hebben dat hij wedstrijden gaat spelen.

Ceballos speelde de afgelopen seizoenen voor Real Betis, waar hij in seizoen 2014/2015 definitief doorbrak. Afgelopen seizoen kwam de middenvelder dertig keer in actie voor de ploeg uit Sevilla. Hierin wist hij twee keer het net te vinden. Hij maakte onlangs indruk op het jeugd-EK.