Voormalig PSG-talent vertrekt uit Nederland, nieuwe kans voor Club Brugge?

Voormalig PSG-talent vertrekt uit Nederland, nieuwe kans voor Club Brugge?

Gepubliceerd: dinsdag 4 juli 2017 om 19:30di 04-07-2017 om 19:30

PEC Zwolle neemt per direct afscheid van Hervin Ongenda. Het contract van de Fransman is 'in goed overleg' ontbonden, zo schrijft de club uit Zwolle dinsdag op haar officiële website. Het voormalig talent van Paris Saint-Germain stond in januari nog in de belangstelling van Club Brugge.

Het contract van de middenvelder van PEC liep eigenlijk pas in de zomer van 2020 af. Ongenda kwam afgelopen winter over van Paris Saint-Germain, maar de 22-jarige speler heeft de verwachtingen geen moment waar kunnen maken. In het voorbije seizoen kwam hij slechts tot drie optredens in de hoofdmacht van PEC, waarin hij niet wist te scoren.

Ongenda had last van aanpassingsproblemen tijdens zijn halve jaar in Zwolle. Onder meer de taalbarrière vormde een struikelblok voor het voormalig talent van PSG. De komende periode gaat de Franse middenvelder op zoek naar een nieuwe ploeg Misschien kan Club Brugge wel proberen een slag te slaan. Blauw-zwart toonde in januari meer dan gewone interesse, maar Ongenda koos toen voor Zwolle.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws