'Hasi haalt slag thuis: Belg verlaat Spaanse competitie en trekt naar Olympiakos'

'Hasi haalt slag thuis: Belg verlaat Spaanse competitie en trekt naar Olympiakos'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juli 2017 om 19:20di 04-07-2017 om 19:20

Besnik Hasi komt de laatste weken bijzonder vaak in het nieuws, want hij heeft het steeds gemunt op oude bekenden uit de Belgische competitie. Meestal springt de transfer alsnog af, maar bij Mehdi Carcela heeft de ex-trainer van RSC Anderlecht meer geluk. De Marrokkaanse Belg lijkt op weg naar de Griekse topclub.

Carcela degradeerde afgelopen seizoen met Granada uit de Spaanse Primera Division en is daarom gebrand op een transfer. Er waren heel wat gegadigden om de flankspeler over te nemen, maar Olympiakos lijkt aan het langste eind te trekken. Volgens de Spaanse journalist Luis Mora is de deal bijna in kannen en kruiken.

Carcela zou voor één seizoen gehuurd worden door de club van Hasi met een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro. De ex-trainer van RSC Anderlecht haalt op die manier eindelijk een slag thuis. Hasi aast al weken op enkele oude bekenden, maar greep er telkens naast. Onder meer Diemerci Mbokani, Vadis Odjidja Ofoe, Steven Defour, Bram Nuytinck en Ivan Obradovic werden aan Olympiakos gelinkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws