Vertrekker bij Zulte Waregem lucht zijn hart: Ik was geraakt in mijn fierheid

Vertrekker bij Zulte Waregem lucht zijn hart: "Ik was geraakt in mijn fierheid"

04-07-2017 12:31
2

Christophe Lepoint koos deze zomer eieren voor zijn geld. Hij verliet Zulte Waregem en koos voor een avontuur bij KV Kortrijk. In Het Nieuwsblad laat de middenvelder zich uit over zijn ex-ploeg. 

Lepoint was lang basisspeler bij Zulte Waregem. Met de club won hij vorig seizoen de Beker van België, maar in Play-Off 1 kwam hij nog amper in het stuk voor. ""De coach wilde andere jongens uitproberen met het zicht op volgend seizoen."

"De trainer wist wel dat ik niet tevreden was met mijn situatie. Ik speelde quasi alle matchen, we wonnen de beker en hadden een Europees ticket op zak. Dan doet het pijn dat je Play-off 1, uiteindelijk de beloning van een jaar hard werken, vanop de bank moet meemaken. Doorheen mijn twee seizoenen bij Zulte Waregem was ik titularis en gaf ik me 200 procent voor de club. Essevee kan me dan ook niets kwalijk nemen. Ook al was ik geblesseerd of hadden ze iemand nodig in de defensie, ik stond er."

Francky Dury krenkte zo de eer van Lepoint. "Als je een speler bent die bijna alle wedstrijden volmaakt, is het vreemd dat ze je contract niet met een seizoen verlengen. Ik zeg niet dat Zulte Waregem dat niet wilde doen, maar ik moest vooruitkijken. Ik was geraakt in mijn fierheid wanneer ik niet speelde in de play-offs. Maar goed, ik accepteer het. Dat is het voetbal. Hier start een nieuw avontuur."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie