Speler verliet Club Brugge om thuis te komen: Een warm bad

Speler verliet Club Brugge om thuis te komen: "Een warm bad"

03-07-2017 22:32

Lex Immers heeft financieel flink ingeleverd om weer bij ADO Den Haag te komen voetballen. De middenvelder verliet recent Club Brugge en had naast zijn oude liefde meer opties waaruit hij kon kiezen. Opties die hem financieel meer op zouden leveren.

"Maar liefde speelt een grotere rol dan geld", zegt de 31-jarige middenvelder tegen het Algemeen Dagblad. "Voor mij was er maar één keuze mogelijk en dat was ADO. Ik ben een tijd bij ADO weggeweest, maar ben heel erg blij dat ik weer terug ben op het oude, vertrouwde nest. Het is lekker om thuis te komen. Het is een warm bad waar je in komt, een huiskamergevoel."

Nadat bekend werd dat Immers bij Club Brugge zou vertrekken, begon de telefoon te rinkelen. "Als je transfervrij bent, gaan andere clubs naar je informeren. Je moet natuurlijk alle opties open houden, want als iets niet mogelijk is, is iets niet mogelijk. Maar uiteindelijk hebben we het toch voor elkaar gekregen dat ik weer lekker bij ADO mijn ding mag doen."

Dat ADO momenteel in onrustig vaarwater verkeert, doet hem niets. "Ik ben teruggekomen omdat ik heel graag voor ADO wilde spelen. Alle dingen die hier verder spelen neem ik voor lief. Dat vind ik allemaal prima. Ik ben hier gekomen om te voetballen en niet over andere dingen te praten."