Koopwoede Beerschot nog niet voorbij: Nog handvol transfers in rechte lijn

Koopwoede Beerschot nog niet voorbij: "Nog handvol transfers in rechte lijn"

02-07-2017 15:10

Zaterdag begon KFCO Beerschot-Wilrijk aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Daarbij waren er meteen zes nieuwkomers op het oefenveld te bewonderen. Maar de honger van Beerschot is nog steeds niet gestild.

Want naast de zes nieuwe gezichten heeft sportief manager Frank Staes nog plannen met Beerschot. "Op dit ogenblik trainen we onder meer nog maar met twee doelmannen: Quintijn Steelant en Jordi Nolle. Het is de bedoeling dat er één van de komende dagen nog een extra keeper bijkomt. Want die onderhandelingen bevinden zich in de laatste rechte lijn. En verder zitten er nog een handjevol transfers in de 'pipeline'", klinkt het.

De troepen van coach Marc Brys hopen zo om op korte termijn over een volledige A-kern te beschikken. Daarmee moete de oefenmeester aan de slag om zo snel mogelijk terug in de Jupiler Pro League te geraken. "Het is de bedoeling dat we op volle sterkte staan wanneer we volgende week zaterdag 8 juli op oefenstage vertrekken naar Mierlo in Nederland", klinkt het op de officiële website van de club.