'Hasi aast op sterkhouder van Anderlecht: verregaande onderhandelingen'

'Hasi aast op sterkhouder van Anderlecht: verregaande onderhandelingen'

02-07-2017 12:26
7

RSC Anderlecht deed al goede zaakjes op de transfermarkt, maar zou binnenkort wel eens een sterkhouder kunnen verliezen. Ivan Obradovic is namelijk aan het onderhandelen met een andere club. De boosdoener van dienst is ... Besnik Hasi.

De ex-coach van paars-wit krijgt dit seizoen zijn kans bij Olympiakos Piraeus en mikt volop op spelers uit de Jupiler Pro League. Volgens het Griekse Gazetta heeft de topclub nu een versnelling hoger geschakeld om Obradovic naar het zuiden te loodsen. Het medium meldt dat beide partijen al in 'verregaande onderhandelingen' zitten. Mogelijk neemt de linksback dus snel afscheid van Brussel.

Gazetta weet ook dat het management van Obradovic nauwe banden heeft met Olympiakos, waardoor een overgang makkelijker te realiseren valt. Als de deal effectief wordt doorgedrukt, zit Anderlecht wel met een probleem. Op de linksachter heeft het immers nauwelijks alternatieven. Enkel Frank Acheampong kan die positie bekleden, maar ook hij zou mogen beschikken. Anderlecht zal dus moeten investeren.