Opluchting in Polen, verloren zoon Vadis duikt weer op: Had mijn vlucht gemist

Opluchting in Polen, verloren zoon Vadis duikt weer op: "Had mijn vlucht gemist"

02-07-2017 15:50

Blijft Vadis Odjidja of blijft hij niet? Dat vraagt zowat iedereen bij Legia Warschau zich af. De contractbesprekingen lopen al een tijdje, maar een akkoord is er nog niet.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De Poolse club heeft de trainingen al hervat, maar de middenvelder laat op zich wachten. Vadis zou door familiale omstandigheden nog niet teruggekeerd zijn naar Polen. Daardoor zijn de onderhandelingen over een nieuw contract nog even on hold gezet. Dat zorgt toch voor nervositeit bij de Poolse club. Er is namelijk heel wat interesse in Vadis.

Besnik Hasi en Olympiakos toonden eerder al interesse in de middenvelder. De Griekse club geeft zijn komst ook niet op. Daarnaast is er ook Duitse en Turkse interesse. Vadis, die nog een éénjarig contract heeft bij Legia, zou de club bij een vertrek zo'n 1,5 miljoen euro moeten opleveren.

Update 02/06 13:00 uur: Via zijn officiële twitteraccount stelt Vadis de supporters van Legia gerust. De middenvelder miste deze week nog een deel van de voorbereidingen door familiale problemen en keerde normaliter in het weekend terug naar Polen. Maar Vadis miste zijn vlucht waardoor hij ook zondag niet kwam opdagen. Nu laat de voormalige Rode Duivel weten dat hij een paar uur later dan gepland terug bij de groep zal aansluiten. Een transfer lijkt dus niet aan de orde.