Nieuwkomer Andrijasevic meteen dodelijk voor doel in oefenwedstrijd Gent

30-06-2017 21:29

AA Gent heeft een makkelijke zege behaald op bezoek bij Dikkelvenne. Tegen de Amateurploeg werd het maar liefst 2-7 voor de Buffalo's. Nieuwe aanwinst Frank Andrijasevic kon meteen overtuigen met een doelpunt.

Een festival vol kansen in de eerste minuten zorgde na vijftien minuten voetballen voor een doelpunt. Koita kon het openingsdoelpunt scoren. De thuisploeg gaf zich echter niet gewonnen. Na een penaltyfout van Gent kon Schollaert de 1-1 scoren voor Dikkelvenne.

De thuisploeg kon echter niet lang genieten van die gelijke stand. Eén minuut voor de rust werd het 1-2 dankzij Kalifa Coulibaly.

Veel goals
Na de pauze – met nieuwkomer Franko Andrijasevic – nam Gent de touwtjes helemaal in handen. Thomas Matton maakte er na vijf minuten al 1-3 van. Damien Marcq zorgde tien minuten later voor de 1-4.

Dikkelvenne kon nog tegenprikken via Neve, die voor de 2-4 zorgde. Het kwaad was echter geschied. Verstraete zorgde vijftien minuten voor de 2-5. In de allerlaatste minuut werd het nog 2-6 dankzij nieuweling Andrijasevic. Een eigen doelpunt van Dikkelvenne (op aangeven van Andrijasevic) zorgde voor de 2-7 eindstand.

Eerste helft: Kalinic, Burssens, Troost-Ekong, De Smet, Esiti, Avila, Inbrum, Koita, Simon, Coulibaly, Kalu
Tweede helft: Kalinic, Gigot, Matton, Sylla, Kabangu, Mitrovic, Cagro, Andrijasevic, Marcq, Raskin en B. Verstraete