KVO kent weinig problemen in oefenwedstrijd dankzij nieuwelingen en oude getrouwen

30-06-2017 21:18

Ook tegen Melsele kende KV Oostende weinig moeite. De oefenwedstrijd tegen de Eersteprovincialer werd met 0-9 gewonnen. Yassine El Ghanassy werd de grote uitblinker met drie doelpunten.

De Oostendenaren waren ietwat logisch het dominanst en hadden dus ook het meest de bal. Door zorgde voor weinig kansen, maar na 22 minuten voetballen kon er toch gevierd worden. Nieuweling Emmanuel Banda zorgde in zijn eerste wedstrijd ook al meteen voor een doelpunt. De Oostendenaren kregen nog enkele kansen, al kon het de voorsprong niet vergroten.

Een tweede helft met een volledig nieuw elftal zorgde voor beterschap. Joseph Akpala was dicht bij het tweede doelpunt, maar faalde. Gelegenheidsaanvoerder Brecht Capon kon met zijn eerste ooit in het shirt van KVO de score verdubbelen. Yassine Ghanassy besloot om Melsele helemaal af te maken en scoorde nog de 0-3 en de 0-4.

Daar bleef het ook niet bij. Ibrahim Bah, Akpala en een speler van Melsele zorgden uiteindelijk nog voor de 0-5, 0-6 en 0-7. El Ghanassy bekroonde zijn knappe helft met het laatste doelpunt: 0-9.

Eerste helft: Proto, Bushiri, Milic, Van der Heyden, Jonckheere, Ozkan, Rajsel, Canesin, Conte, Banda, Zivkovic
Tweede helft: Dutoit, Bossaerts, Capon, Godeau, Ndenbe, Van de Wiele, Vandendriessche, El Ghanassy, Akpala, Bah, Bataille