'Aanbieding Crystal Palace en fortuin uit China op tafel, maar geld is niet alles'

'Aanbieding Crystal Palace en fortuin uit China op tafel, maar geld is niet alles'

29-06-2017 12:10

Lucas Lima ontkent al een akkoord te hebben bereikt met FC Barcelona over een transfer na het aflopen van zijn huidige contract bij Santos aan het einde van dit kalenderjaar. "En zelfs als het waar was, kan ik er niets over zeggen", aldus de 26-jarige Braziliaan.

Lima werd in verband gebracht met Barcelona nadat hij met Neymar over de Catalaanse club sprak. "Ik heb gewoon uit nieuwsgierigheid met Neymar gepraat. Ik heb geen aanbieding op zak van Barcelona", aldus Lima tegen Globoesporte. "ik wil duidelijk maken dat ik mijn eigen beslissing maak en Santos het als eerste zal weten. Santos is de prioriteit."

"Er lag een aanbieding van Crystal Palace en een fortuin uit China op tafel, maar ik weet dat ik door goed te spelen bij Stantos in beeld blijf bij de nationale ploeg, wat heel belangrijk voor mij is", vervolgt Lima, die ook een nieuwe aanbieding van Santos op zak heeft. "Ik zal met mijn familie gaan praten. Dit kan mijn grootste contract worden. Financiën zijn belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. Natuurlijk denk ik aan het geld, maar het is niet mijn eerste gedachte."