'Geen Mata voor RSCA, landskampioen richt het vizier op andere JPL-speler'

'Geen Mata voor RSCA, landskampioen richt het vizier op andere JPL-speler'

29-06-2017 07:51
3

Anderlecht denkt niet meer aan de komst van Clinton Mata. De zoektocht naar een nieuwe rechtsachter lijkt ook opgegeven te worden. Maar toch gaat paars-wit mogelijk nog een flankverdediger halen.

Een akkoord met Mata komt er niet. Maar Anderlecht zou toch nog een flankverdediger in het vizier hebben. Eerder raakte al bekend dat paars-wit wel interesse toont in Adam Marusic van KV Oostende. Het Nieuwsblad weet dat de landskampioen die piste nog niet opgegeven heeft. Zijn polyvalentie (hij kan zowel op de rechts- als linksachter spelen) is een enorme troef.

Aangezien Anderlecht Andy Najar en Dennis Appiah al heeft is men bij de Brusselaars niet op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Ook de dure Silvan Widmer komt niet. Marusic blijft echter interessant voor Anderlecht. KV Oostende, dat hem vorig seizoen voor 900.000 weghaalde bij KV Kortrijk, is echter niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Als klinkt het bij Het Nieuwsblad dat de 3,5 miljoen euro die Anderlecht overhad voor Mata Oostende op andere gedachten zou kunnen brengen.