'Onfortuinlijk Arsenal ziet bod van 35 miljoen euro afgewezen worden door Monaco'

'Onfortuinlijk Arsenal ziet bod van 35 miljoen euro afgewezen worden door Monaco'

28-06-2017 20:22

Arsenal beleeft vooralsnog een frustrerende transferperiode. De pogingen om een goede aanvaller aan de selectie toe te voegen lopen nog op niets uit. Een bod op Thomas Lemar is woensdag afgewezen door AS Monaco, meldt The Guardian.

Manager Arsene Wenger is naarstig op zoek naar offensieve versterking nu Alexis Sánchez een toptransfer dreigt te gaan maken, met Manchester City als mogelijke bestemming. Arsenal kijkt deze zomer vooral rond in Frankrijk en heeft interesse in Alexandre Lacazette (Olympique Lyon), de waarschijnlijk te dure Kylian Mbappé (AS Monaco) en Lemar.

Arsenal heeft een bod van 35 miljoen euro bij AS Monaco uitgebracht op Lemar, maar de kampioen van de Ligue 1 heeft dat bod resoluut van tafel geveegd. De Monegasken willen Lemar deze transferzomer niet verkopen. De aanvaller wordt ook gevolgd door Tottenham Hotspur, maar zou graag onder Wenger willen werken. Monaco wil na Bernardo Silva (Manchester City) en Tiemoué Bakayoko (op weg naar Chelsea) echter niet nog meer sterren laten gaan. Eerder zag Arsenal ook al een bod van ruim vijftig miljoen euro op Lacazette door Lyon afgewezen worden.