Spurs, Liverpool en United grijpen mis: 'nieuwe Bale' tekent eerste contract

Spurs, Liverpool en United grijpen mis: 'nieuwe Bale' tekent eerste contract

28-06-2017 18:55

Fulham lijkt erin te slagen om Ryan Sessegnon uit de handen van de Premier League-grootmachten te houden. De zeventienjarige linksback heeft woensdag zijn eerste, driejarige profcontract getekend bij de Londense Championship-club.

Sessegnon, in Britse media omgedoopt tot 'de nieuwe Gareth Bale', mag zich in de belangstelling verheugen van diverse Engelse topclubs. Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur zouden hem binnen willen halen. Vooral bij de Spurs zou de vleugelverdediger prominent op het lijstje prijken. Sinds woensdag moeten die clubs echter fors in de buidel tasten om hem los te weken.

Fulham-manager Slavisa Jokanovic is opgelucht met het contract voor Sessegnon. "Hij is een exceptionele jong speler, die zijn loyaliteit en toewijding toont door zich aan deze club te committeren." Sessegnon beleefde in het afgelopen seizoen zijn doorbraak. Hij debuteerde in augustus voor The Cottagers en speelde sindsdien dertig wedstrijden in alle competities, waarin hij zeven keer scoorde.