OFFICIEEL: Sterkhouder Westerlo versiert 'droomtransfer': Club als Anderlecht

OFFICIEEL: Sterkhouder Westerlo versiert 'droomtransfer': "Club als Anderlecht"

Gepubliceerd: woensdag 28 juni 2017 om 16:45wo 28-06-2017 om 16:45

KV Westerlo laat Nemanja Miletic naar de Servische topclub FK Partizan Belgrado vertrekken. Miletic had nog eenjarig contract met optie bij de kemphanen maar zoekt toch andere oorden op.

De 26-jarige verdediger is alvast in de wolken met zijn nieuwe club. "Mijn droom wordt werkelijheid. Partizan is de beste club in Servië en is vergelijkbaar met Anderlecht in België. Ik heb een fijne periode gekend in België en ben hier een betere voetballer geworden. Deze kans kon ik echter niet laten schieten. Ik wil de fans nog bedanken voor hun steun het afgelopen jaar", klinkt het op de officiële website van Westerlo.

Bij Westerlo wensen ze Miletic bij zijn nieuw avontuur. Volgens de Kemphanen gaan ze voornamelijk de fysieke kracht van hun verdediger missen. "Miletic arriveerde vorige zomer op het einde van de transferperiode in Westerlo. Al snel liet hij zijn kunnen zien centraal in de defensie. De Serviër liet zich kenmerken door zijn snelheid, sterke fysiek en grote sprongkracht. Als rechtsachter zal hij zich ook laten herinneren door zijn verre inworpen. In totaal speelde hij 20 wedstrijden voor Westel", klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws