Vanhaezebrouck bevestigt uitgaande transfer: Hij staat dicht bij een akkoord

Vanhaezebrouck bevestigt uitgaande transfer: "Hij staat dicht bij een akkoord"

28-06-2017 10:05
2

KAA Gent bereidt het komende seizoen op dit moment voor in de Ardennen. Opvallende afwezig is Thomas Foket. Die zou dicht bij zijn langverwachte transfer naar Italië staan. Trainer Hein Vanhaezebrouck bevestigt dat de rechtsacter op weg is naar Atalanta Bergamo.

"Ik kreeg te horen dat Fokkie dicht bij een akkoord staat en dat het deze week rond kon komen", aldus Vanhaezbrouck in Het Nieuwsblad. "Daarom heb ik hem gevraagd om maandagochtend voor ons vertrek nog een laatste keer met ons te komen trainen, om afscheid te nemen van iedereen. Als het effectief rondkomt, dan zou het wel eens moeilijk worden om elkaar nog te zien. Ik heb hem gefeliciteerd met zijn transfer en hem veel succes gewenst. We waren blij dat hij er maandag bij was."

Naast Foket zijn ook Jérémy Perbet (in beeld bij Charleroi) en Rob Schoofs (gewild door KV Mechelen en STVV) er niet bij op de stage. "We zijn hier om een groep te smeden voor komend seizoen. Dan is het logisch dat we hier enkel zijn met de jongens met wie we verder gaan", maakt de Gentse trainer duidelijk.