Vanhaezebrouck zet eigen speler op zijn plaats: Dat denk ik niet

Vanhaezebrouck zet eigen speler op zijn plaats: "Dat denk ik niet"

28-06-2017 09:07

Hein Vanhaezebrouck kreeg dinsdag de wind van voor, hij werd aangevallen door zijn eigen speler. Jérémy Perbet gaf aan dat iedereen bij Gent hem wil houden... behalve de trainer. Een uitspraak die Vanhaezebrouck niet zomaar kan negeren.

In Het Nieuwsblad geeft de coach aan waarom de Fransman een andere club moet zoeken. "Het is simpel: Jérémy heeft afgelopen winter op een bepaald moment te kennen gegeven weg te willen en had ook aanbiedingen. We zijn toen nog een half jaar doorgegaan, maar nu hebben we met Sylla en Coulibaly een 23-jarige en een 25-jarige spits. Dan is het logisch dat je afscheid neemt van Perbet, die er 32 is, en Bjedov, die 28 is."

Het idee dat hij de enige is die Perbet weg wil vindt hij bespottelijk. "Als ik de enige was die het zo zag en alle anderen in de club ervan overtuigd waren dat Perbet moest blijven, dan denk ik niet dat deze beslissing was genomen. Of er nog spelers bijkomen? Er zijn een aantal lopende dossiers waarvan we hopen dat die nog rondkomen. Denis Odoi wil graag komen, maar dat is geen garantie."