SUPERACTIE! Pak 10(!) keer je inzet bij winst van Portugal of Chili!

SUPERACTIE! Pak 10(!) keer je inzet bij winst van Portugal of Chili!

28-06-2017 09:04

De knock-outfase in de Confederations Cup is aangebroken en we zijn meteen in de halve finales aanbeland. De eerste halve finale zal gespeeld worden door Portugal en Chili op woensdagavond. Via Ladbrokes kan u genieten van een geweldige promotie!

SPEEL MEE! Pak 10(!) keer je inzet bij winst van Portugal of Chili! KLIK HIER!

Portugal, de Europees Kampioen, kent een zeer goede reeks wedstrijden. Het won namelijk 13 van de laatste 16 duels en het verloor slechts 2 van de laatste 20 duels. Daarnaast kregen de Portugezen in 11 van de laatste 16 wedstrijden geen tegengoal. Scoren gaat Portugal ook eenvoudig af, want dit gebeurde in 15 van de laatste 16 duels. Grote man in de Portugese ploeg is uiteraard Cristiano Ronaldo. Ronaldo is goed op schot, want hij wist 4 maal tot scoren te komen in de laatste 4 duels. Lukt hem dit ook weer tegen Chili?

Chili heeft sinds de gewonnen Copa America geen denderende vorm meer kunnen tonen. Het land stond lange tijd zelfs buiten de kwalificatieplaatsen voor het WK 2018. Ook in de laatste wedstrijden wist Chili niet te overtuigen. Van de laatste 5 duels won Chili er slechts 1, terwijl het in 4 van deze 5 wedstrijden minimaal 1 goal tegen kreeg. Het missen van sterkhouders als Gary Medel en Claudio Bravo lijkt de Chilenen op te gaan breken en wij verwachten dat dit tegen Portugal gaat gebeuren. We voorspellen daarom een 2-0 overwinning voor de kampioen van Europa!

SPEEL MEE! Pak 10(!) keer je inzet bij winst van Portugal of Chili! KLIK HIER!

Hoe speel je mee:
1. Registreer je bij de bookmaker;
2. Stort geld op je rekening;
3. Zet minstens €10 in op Portugal of Chili;
4. Geniet van de promotie!