Update: 'Onderhandelingen tussen Standard en Antwerp verlopen moeizaam'

Update: 'Onderhandelingen tussen Standard en Antwerp verlopen moeizaam'

29-06-2017 21:40

Antwerp heeft dan wel grote ambities voor het komende seizoen, dat heeft zich nog niet vertaald in grote transfers. Luciano D'Onofrio maakt er echter werk van en vindt de weg naar zijn oude club.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat de deal met verdediger Corentin Fiore ei zo na rond is. Die 22-jarige Belg van Roemeense origine kon geen basisplaats veroveren bij Standard en moet dus andere oorden opzoeken. Hoewel Fiore nog een contract heeft tot volgende zomer, gaat Standard niet moeilijk doen over een eventuele overgang.

Fiore kwam vorig seizoen wel nog aan vijftien wedstrijden bij Standard, maar dat kwam vooral door de maandenlange schorsing van Darwin Andrade. Met Sébastien Pocognoli is er nu een nieuwe concurrent gekomen voor de positie van linksachter. De komst van Fiore kan bij Antwerp wel slecht nieuws betekenen voor Alexander Corryn, die nog hoopte op een contract op de Bosuil.

Update 29/06, 21.40 uur: Antwerp blijft verder werken aan de komst van Fiore, maar volgens Het Nieuwsblad verlopen de onderhandelingen met Standard heel moeizaam. Er wordt nog steeds gediscussierd over de voorwaarden van de overgang.