Nieuwe aanwinsten kunnen meteen bekoren in oefenwedstrijd van Essevee

27-06-2017 21:01

Zulte Waregem heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen goed afgewerkt. Op bezoek bij Harelbeke wonnen de West-Vlamingen met 0-3, vooral de nieuwe aanwinsten konden bekoren.

Bij Zulte Waregem kregen de nieuwelingen zoals Michaël Heylen, Julien De Sart en Peter Olayinka meteen een basisplek van Francky Dury. Een goede zet, zo blijkt. Want Olayinka, de huurling van Gent, scoorde het eerste doelpunt van het seizoen na vijftien minuten voetballen. Daarna was het die andere aanwinst, De Sart, die voor een doelpunt kon zorgen.

Zulte Waregem leek op een 0-2 winst af te stevenen maa in de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Aliko Bala nog de 0-3.

Opstelling Essevee: Bostyn, De fauw, Heylen, Kaya, Ndenge, Madu, De Sart, Brym, De Roover, Barry, Olayinka #harzwa