OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk zet opnieuw twee spelers aan de kant

OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk zet opnieuw twee spelers aan de kant

27-06-2017 19:45
1

Het gaat hard voor Beerschot Wilrijk. Nu een nieuwe titel is het nu al doorgestegen naar Eerste Klasse B, maar niet iedereen kan daarvan meegenieten. Twee spelers hebben te horen gekregen dat ze andere oorden moeten opzoeken.

Recent hoorde Michael Clepkens al dat de Antwerpse club volgend seizoen geen beroep meer zal doen op hem. Nu hebben Dylan Ragolle en Marlon Pereira hetzelfde nieuws gekregen. Allebei hebben ze eigenlijk nog een contract op het Kiel, maar de officiële website laat weten dat ze dat niet meer zullen uitdoen.

Ragolle heeft nochtans ervaring in de Jupiler Pro League, al speelde hij wel maar vier keer mee voor KV Kortrijk. Pereira heeft dan weer in de Eredivisie gespeeld, zowel met Willem II als met Cambuur. Toch legt Beerschot de lat nog hoger voor volgend seizoen, waarin het opnieuw resoluut voor de titel gaan.

Sportief manager Frank Staes heeft een duidelijke uitleg voor de beslissing. "Wij beseffen dat er leukere dingen zijn om aan spelers te vertellen, maar dit is nu eenmaal 'part of the game'. KFCO Beerschot Wilrijk legt de lat in 1B sowieso iets hoger en we zijn van oordeel dat dit duo op dat vlak niet het beoogde niveau zal halen. Vandaar onze beslissing."