De Sart hoopt op één man om carrière te herlanceren: Eer om met hem te werken

De Sart hoopt op één man om carrière te herlanceren: "Eer om met hem te werken"

27-06-2017 18:50
1

SV Zulte Waregem presenteerde dinsdag Julien De Sart, die het middenveld van de West-Vlamingen moet versterken na het vertrek van Soualiho Meïté en Lukas Lerager. Zelf ziet de voormalige Rouche die rol helemaal zitten.

De jonge spelverdeler trainde al even mee met Essevee. Afgelopen zaterdag nam hij voor het oog van 1500 fans nog deel aan de 'sfeertraining'. "Leuk om op zo’n manier kennis te maken met mijn nieuwe club en haar supporters, ik zag meteen dat hier veel kwaliteit aanwezig is", reageert De Sart daarop op de website van Zulte Waregem. "Francky Dury toont al geruime tijd interesse in mij, het is een eer om met zo’n coach te mogen samenwerken."

De voormalige jeugdinternational is nog steeds maar 22 jaar, al lijkt hij langer mee te draaien. "Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al een pak wedstrijden op het hoogste niveau. Ook mijn passage in Engeland was heel leerrijk." De Sart komt over van Middlesbrough FC. Gevraagd naar zijn doelstellingen, is de middenvelder ambitieus. "Ik wil hier mijn stempel drukken en met Zulte Waregem mooie resultaten behalen, zowel in de competitie als in de Europa League."