Stuivenberg kondigt nog twee nieuwkomers aan bij Genk

Stuivenberg kondigt nog twee nieuwkomers aan bij Genk

27-06-2017 13:00

Racing Genk wil het volgend seizoen een pak beter doen dan in 2016-2017. Met een plaatsje in Play-Off 2 zijn de Limburgers niet meer tevreden. Albert Stuivenberg kijkt naar zijn A-kern en wil er nog minstens één transfer bij. 

Stuivenberg heeft al heel wat werk verzet bij Genk, maar volgend seizoen wordt echt het seizoen van de waarheid. "Wij gaan er alles aan doen om aantrekkelijk te voetballen en ons publiek een strijdbaar team aan te bieden. Er moet altijd een groep staan die voor winst gaat, tegen wie dan ook, en een genot is om naar te kijken. Daar moet Genk voor staan", vertelt hij aan Sporza. 

Het huiswerk van Genk is volgens de Nederlander nog niet af. "Of daar nog versterking voor nodig is? Ik denk van wel, ja. We zijn onder meer bezig met een keeper. Benson is al gekomen, maar daarnaast hebben we in de voorhoede nog iemand nodig en bekijken we hoe we de aan zijn knie geopereerde Sébastien Dewaest gaan vervangen".

De keeper waar Stuivenberg het over heeft is hoogstwaarschijnlijk Danny Vukovic. In de verdediging is het afwachten wat Rubin Seigers kan brengen in de voorbereiding.