'Twee eersteklassers denken aan Schoofs, Gentse vraagprijs schrikt af'

'Twee eersteklassers denken aan Schoofs, Gentse vraagprijs schrikt af'

27-06-2017 07:23

Yannick Ferrera en Rob Schoofs werkten in het verleden succesvol samen. Als het van de trainer afhangt, gebeurt dat binnenkort opnieuw. Er is momenteel slechts één probleem, de vraagprijs van KAA Gent.

Volgens Het Nieuwsblad wil Ferrera Schoofs naar KV Mechelen halen. Bij KAA Gent mag de middenvelder weg. Hein Vanhaezebrouck rekent niet langer op Schoofs. Toch mag de Limburger niet voor een appel en een ei weg. Naar verluidt wil KAA Gent nog één miljoen euro vangen voor de man, die het niet echt kon waarmaken in de Ghelamco Arena.

Voor KV Mechelen lijkt te vraagprijs momenteel nog wat te hoog te liggen. Malinwa hoopt daarom dat de prijs voor Schoofs nog daalt.

Destijds werkten Schoofs en Ferrera samen bij STVV. Ferrera bombardeerde Schoofs destijds tot kapitein en samen dwongen ze met de Kanaries promotie naar Eerste Klasse af. Schoofs werd daardoor de jongste kapitein op het hoogste niveau.

Niet alleen KV Mechelen denkt aan Schoofs. Ook STVV droomt van hem, maar net zoals Malinwa vinden de Limburgers de vraagprijs wat aan de hoge kant.