Boëtius wil niet meer denken aan Genk na mislukte besprekingen

Boëtius wil niet meer denken aan Genk na mislukte besprekingen

26-06-2017 23:02

Volgens Jean-Paul Boëtius waren er ook andere redenen waarom hij bij KRC Genk geen contract kreeg. De nieuwe vleugelaanvaller van Feyenoord werd door de Limburgers teruggestuurd naar zijn vorige club FC Basel.

"Bij Genk heb ik geen contract gekregen, maar daar kwamen ook andere dingen bij kijken", zegt Boëtius tegen RTV Rijnmond. "Daar wil ik niet over in detail treden. Ik ben nu hier, dus dat is verleden tijd. Ik wil er niet meer naar omkijken."

Boëtius heeft het kampioenschap van Feyenoord, zijn ex-club, op de voet gevolgd. "Via de telefoon. We moesten met Genk nog een wedstrijd spelen, dus ik zat de hele tijd op m'n telefoon te kijken. Albert Stuivenberg vroeg nog: Jean-Paul, ben je erbij? Ik zat op m'n telefoon. Ik wil ze bedanken dat ze me de kans hebben gegeven."

Gesproken met zijn Feyenoord-'matties' heeft hij nog niet. "Je wordt een dagje ouder. Dat hele enthousiaste gedoe gaat er een beetje vanaf. Je wordt wat serieuzer en zakelijker. Ik heb ze er wel over gesproken, maar heb ze geen inhoudelijke dingen verteld. Dan is de verrassing en de ontlading groter."