'Italianen met geld zetten Teodorczyk op het verlanglijstje'

'Italianen met geld zetten Teodorczyk op het verlanglijstje'

26-06-2017 13:34
1

Het ziet ernaar uit dat Lukasz Teodorczyk nog een jaar bij Anderlecht blijft. De Poolse spits wil immers op bepaalde aanbiedingen niet ingaan. Toch kan de nieuwe ploeg, die interesse in hem toont, hem misschien wel overtuigen. 

Volgens Forza Roma denkt immers AS Roma aan de topschutter van de Jupiler Pro League. Dat juist AS Roma aan Teodorczyk denkt, hoeft niet te verbazen. Sinds kort is Monchi en sportief directeur. Eerder was hij in die functie aan de slag bij Sevilla, een Spaanse club die aan Teo werd gelinkt.

Bij Forza Roma zien ze de transfer best zitten. In Italië vinden ze Teodorczyk de kruising van Robert Lewandowski (Bayern Mûnchen) en Arkadiusz Milik (Napoli). Indien AS Roma Teo echt wil, zal het rond de vijftien miljoen euro moeten doorstorten op de bankrekening van Anderlecht. 

Geld is bij AS Roma momenteel niet echt een probleem. Het verkocht net Mohamed Salah voor 42 miljoen aan Liverpool. Daarnaast wil Zenit de club nog zeventig miljoen euro rijker maken door twee spelers over te nemen