Puffen voor Vleminckx onder Bölöni: Zoals bij Club Brugge

Puffen voor Vleminckx onder Bölöni: "Zoals bij Club Brugge"

26-06-2017 11:51
3

Björn Vleminckx is goed begonnen aan zijn voorbereiding bij Antwerp. Twee wedstrijden en twee doelpunten. Een mooie opsteker voor de spits, die terugkeert na een lange knieblessure. En onder nieuwe coach Laszlo Bölöni is er zeker geen tijd om te rusten.

"Ik ondervind totaal geen hinder meer van mijn zware knieblessure van eind vorig seizoen en dat is pas echt goed voor het vertrouwen. Maar goed ook, want de trainer legt er op training serieus de pees op met veel en lange loopoefeningen", zegt Vleminckx aan Het Laatste Nieuws.

De spits weet wel wat het is om hard te werken tijdens de voorbereiding. "Daar staat hij voor bekend, al zullen we straks collectief de vruchten plukken van die aanpak. Ik spreek uit ondervinding, want onder Christophe Daum werkte ik destijds bij Club Brugge ook een fysiek loodzware voorbereiding af", klinkt het.

De spelers van Antwerp kregen zondag een dagje vrij. Maandg staat er weer een nieuwe training op het programma. De eerstvolgende oefenwedstrijd is op zaterdag 1 juli tegen Eersteprovincialer Kontich.