OFFICIEEL: Domper voor voormalig doelman van Standard en KV Mechelen

OFFICIEEL: Domper voor voormalig doelman van Standard en KV Mechelen

26-06-2017 13:50

Olivier Werner moet vrezen voor het einde van zijn carrière. De doelman, die bijna een jaar geleden een dubbele open beenbreuk opliep, raakt maar niet fit.

De doelman ziet maar geen licht aan het einde van de tunnel. Werner heeft intussen al twee keer op de operatietafel gelegen, maar hij raakt maar niet fit. Hij zou nog een lange tijd moeten revalideren eer hij opnieuw aan voetballen kan denken. Werner staat daan ook voor een enorm belangrijke beslissing. Hij kan nog een derde keer onder het mes gaan en hopen op een terugkeer ergens aan het einde van komend seizoen. Of hij kan al op 32-jarige leeftijd stoppen met voetballen.

Voor Werner wordt het een moeilijke beslissing, hij heeft namelijk een aflopend contract bij zijn huidige ploeg Sochaux. Veel clubs staan ook niet te popelen om een geblesseerde doelman over te nemen. De 32-jarige Werner verliet in juni van 2015 Cercle Brugge voor Sochaux. Voordien speelde hij bij onder meer Standard, Bergen, KV Mechelen, Eupen en FC Brussels.

Update 26/06 om 13:50: Zoals verwacht neemt Sochaux afscheid van Werner. In een bericht op de website van de Franse club klinkt het: 'Een verlenging van zijn contract is geen optie.  Wij wensen hem tijdens deze moeilijke periode veel succes om fit te geraken voor het seizoen 2017 - 2018. Maxence Prévot blijft onze nummer één. Aubin Long, die bij ons zijn eerste profcontract mag tekenen, wordt de derde doelman. Als tweede keeper gaan we nog iemand aantrekken.'