'Sevilla geeft hoop niet op voor Genkenaar ondanks duidelijk signaal'

'Sevilla geeft hoop niet op voor Genkenaar ondanks duidelijk signaal'

25-06-2017 18:25
1

Sander Berge speelt ondanks zijn jonge leeftijd als een ervaren rot op het Genkse middenveld. De goede prestaties van de Noor doet de transfermolen overuren draaien. Sevilla geeft de strijd niet op ondanks een duidelijke ‘njet’ van het Genkse bestuur.

De jonge middenvelder mag deze zomer niet vertrekken bij de Limburgers. Genk zit met onder meer door de verkoop van enkele sleutelspelers in een goede financiële situatie. Volgend seizoen wil het bestuur opnieuw meespelen voor de prijzen waardoor enkele sterkhouders waaronder Berge tegen geen enkele prijs mogen vertrekken.

Ook Sevilla werd eerder al teruggefloten door Genk. Maar sportief directeur Oscar Arias van Spaanse subtopper bevestigt dat Berge nog steeds tot de opties behoort. "Hij is inderdaad een optie. De situatie is ook al besproken geweest, maar zo zijn er nog veel meer. Het is tegenwoordig allemaal zeer complex en wanneer de ene dag iets op tafel ligt, kan het drie dagen later weer helemaal anders zijn", klink het bij Estadio Deportivo