Gent kan sterkhouder nog zeker een seizoen bewonderen: Dat heb ik beloofd

Gent kan sterkhouder nog zeker een seizoen bewonderen: "Dat heb ik beloofd"

25-06-2017 17:10

Lovre Kalinic werd deze winter voor een recordbedrag naar Gent gehaald. De Kroatische doelman bewees zich meteen als een betrouwbaar sluitstuk en kon de harten van de supporters al snel veroveren. Door de goede prestaties van de doelman liggen enkele clubs om de loer om Kalinic deze zomer te proberen halen.

Onder meer Everton wou de doelman deze zomer contracteren, weet ook Kalinic. "Ze wilden inderdaad onderhandelen, maar Gent hield me eraan om nog een seizoen te blijven. Ik heb er ook niet verder achter gevraagd, want er zijn anderen verantwoordelijk voor deze onderhandelingen en gesprekken en mijn job is om te trainen en het doel verdedigen. Als het nodig was, zou ik wel meer over deze aanbieding weten", klinkt het.

De Kroaat is duidelijk gecharmeerd over de interesse van de ploeg van Romelu Lukaku. Maar Kalinic zal ook volgend seizoen de kleuren van de Buffalo’s verdedigen. "De interesse van Everton deed zeker deugd, het is een veel grotere competitie en je krijgt er een veel beter contract. Maar toen ik in Gent arriveerde beloofde ik om voor anderhalf jaar te blijven en daar heb ik niets aan willen veranderen. Ik ben hier zeer goed ontvangen, word goed betaald en ik geniet ervan om hier te spelen en te leven", besluit Kalinic bij Sportske Novosti.